Ko Pha Ngan - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van pascalmirjam - WaarBenJij.nu Ko Pha Ngan - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van pascalmirjam - WaarBenJij.nu

Ko Pha Ngan

Blijf op de hoogte en volg

10 December 2004 | Thailand, Bangkok

Hallo allemaal, we zitten sinds drie dagen op Ko Pha Ngan eiland naast Ko Samui. Hoe we hier gekomen zijn willen we niet meer mee maken!! Op een klein bootje met hele hoge golven, dan duurt een uur lang hoor! levensgevaarlijk dus en kotsmisselijk. Maar toen hield het avontuur nog niet op, we zijn met een open jeep dwars door de jungle gereden en daar hebben we ook doodsangsten doorstaan! Na vijf dagen dingen gezien te hebben en niet stil gezeten werd het nu toch hoog tijd voor wat ontspanning! We zouden lekker op een tropisch strand wat gaan bijkleuren en ontspannen, maar dit was niet het geval. Het verblijf op Ko Pna Ngan is sinds onze boottocht niet echt zonnig geweest, we hebben storm en hele hoge golven. We zijn gisteren verkast naar de andere kant van het eiland en hebben hier een mooi resort gevonden met zwembad en bungalow aan het strand. De hut (bungalow) valt wel bijna van ellende uit elkaar en we hebben ook verschillende huisdieren.....!!!
Maar ja we betalen ook maar 8 euro per nacht dus dan maar... ik mir vindt dit ook erg leuk........ maar het went uhmuhm.
over een paar dagen gaan we met een grote
boot ferry naar het vaste land, vandaaruit gaan we door naar Krabi de andere kant van Thailand. Vanuit hier gaan we onze reis verder bekijken maar dat horen jullie nog!
Tot de volgende keer.
Liefs pas en mir xx

• 10 December 2004 - 08:00

Ruben:

Super gaan jullie nog de full moon party meemaken? Waar jullie ook zeker heen moeten is Phi Phi elandje bij Phuket. Gezellig eilandje om even lekker uit te rusten. Geen verkeer je kan er alleen maar lopen :)

• 10 December 2004 - 12:48

Saskia:

Hi mir en pas, jeetje het gaat bijna op de avonturen van mart en let lijken!!! maar ja dan hebben jullie wel vet veel te vertellen als jullie terug komen, maar doen jullie wel voorzichtig??......hihi Zwieb mist jullie heeeel erg.Ze staat steeds voor jullie deur te miauwen....maar ze wordt goed verzorgd door jasper! nou ben weer benieuwd naar jullie volgende verhalen! dikke kus sas

• 10 December 2004 - 13:54

Amber:

AAAAAhhhhh Mir en pas keb me theorie gehaald en niemand weet t nog tot nu hihihi... Wat onwijs chil klinken die verhalen van jullie behalve dan t bootje benk ook niet echt van hihi! Dikke kus

• 10 December 2004 - 21:26

Mirte:

Wat een verhalen jongens en wat een mooie foto's vooral die van de drijvende markt echt geweldig. Wat word je al een echte backpacker mir!
    Ben benieuwd naar de volgende verhalen en foto's, geniets ook al stormt t, je zit mooi wel in THAILAND en hier is het koud,
    dikke kus mirt

• 11 December 2004 - 11:51

Lieve Mir & Pas:

Lieve hemel wat gaan jullie met een snelheid Thailand door !!
    Wat eng met die storm op zo´n bootje, doe een zwemvest om als je die ziet hangen. Hebben jullie nou al een brommer gehuurd, misschien is dat toch wat veiliger dan zo´n jeep, hoewel dat ook wel weer een heel apart avontuur is.
    Kijken jullie alsjeblieft uit dat je niet teveel risico´s neemt als je zo low-budget reist.
    Hoe gaan jullie eigenlijk terug vanaf Krabbi??
    Wat vreemd he dat jullie wat minder weer daar hadden, ik dacht dat het in de zomer alleen maar bloedheet daar was.
    Veel plezier met alle nieuwe avonturen, maar doen jullie alsjeblieft voorzichtig. (die thaipoppen denken altijd maar dat alles kan !!)
    groetjes, kusjes en liefs
    xxxxxxxxxMartenletxxxxxxxx

• 11 December 2004 - 17:33

Martin:

Het gaat er echt op lijken dat het een avontuur gaat worden. Net als de film de beach weet je wel. Maar het einde moet wel een happy end worden hoor!!!Het is inderdaad gek dat het niet zo mooi weer is daar,omdat wij eigenlijk in de wintertijd zaten. Maar dat mag de pret niet drukken toch??¿¿ Altijd veel leuker dan thuis voor de buis.Doe voorzichtig met het vervolg!!
    liefs martin.XXXXX

• 14 December 2004 - 17:18

Martin&lettie:

Hola Tai Tai poppen,
    Hoe gaat het daar?? We zitten met smart te wachten op een nieuw berichtje van jullie. Zelf zijn we nu voor een maar dagen naar de costa blanca om te netwerken. Het is naar onze mening vreselijk hier,veel hoogbouw en naargeestig weer.Hier willen we dus echt noooooooit wonen.Gaan jullie al bijna naar het eiland van Ed en Joyce .
    Als jullie ze ontmoeten doe ze dan de groeten van ons.Veel kussen en liefs van ons uit España.
    Martin& Lettie XXXXXXXXXXX

• 15 December 2004 - 22:33

Jap:

hi mir en pas hoe is het met jullie. jullie zijn nu zo\'n 2 weken weg en zo te lezen hebben jullie al heel wat meegemaakt!!!! maken jullie wel veel foto\'s want ik wil bij de verhalen wel een beetje een indruk hebben he hahaha. nou doe voorzichtig want ik wil jullie wel heel terug hebben en niet met een een of andere slangenbeet of infectie. nou schatjes veel liefs en ik lees weer van jullie.

• 16 December 2004 - 09:21

Amber:

Hi lieverds hoe ist daar zijn jullie nog steeds op vaste land? Nog enge dingen mee gemaakt? hihi heel veel plezier want gelukkig zitten jullie al op de helft.. onee jammer natuurlijk ;) Mis jullie Dikke kus Amber

• 16 December 2004 - 20:48

Valeria:

hi schatjes hoest nou daar.hier gaat alles wel lekker ik geniet van het leven als vrijgezel zijnde heerlijk. ik was net nog even bij marlon hij is jarig vandaag alweer 14 jaar oud.nou ik hoop jullie snel te spreken een hele dikke kus en knuffel valeria en de groeten van mijn pa

• 17 December 2004 - 09:15

Charis:

Hi Lieverds!!
    Ik heb nog niet eerder tijd gehad om te reageren. druk druk druk. Lekker hoor dat jullie daar zitten! Mooie foto's! Volgens mij staan er nu al meer fotos op de site dan je assie fotos pas!!haha...
    Geniet er lekker van, ben benieuwd naar het nieuwe avontuur en luister goed naar martin en Lettie DOE VOORAL VOORZICHTIG!
    Dikke kus ris

• 17 December 2004 - 09:17

Assie = aussie

• 17 December 2004 - 16:32

Oma En Opa:

Hallo Mirjam en Pascal.
    Jullie dagboek gelezen
    jullie hebben al weer verschillende aventuren
    beleeft,dus het kan daar ook wel spoken.
    Schrijf ook eens wat over het eten daar zijn wij wel benieuwd naar.
    Bij ons is alles oke ,wij zijn druk bezig voor de kerstdagen,dat zal wel weer gezelig worden.
    Groetjes van ons en een dikke kus , Oma en Opa.

• 22 December 2004 - 18:18

Robert Jan:

super he op Ko Pha Ngan en Ko Samui, ik vond het zelf het mooiste van onze hele tour vorig jaar. Tot gauw, groetjes kristiaan en robert jan

• 22 December 2004 - 18:20

Robert Jan:

is niet helemaal waar trouwens wat ik net geschreven heb, Kho Phi Phi is helemaal super tof.