Tropisch eiland
06 December 2004 | Thailand, Ko Samui
wat een leuke berichten hebben we van jullie gehad!!
nou weer van ons, het is echt super hier!!
In Bangkok was het ook leuk maar het is daar wel heel erg druk we zijn daar naar de drijvende markt geweest echt je weet niet wat je ziet!! we zijn ook bij een slangen show geweest ik heb een poging gedaan maar ik was al binnen 5 min weg oh echt vreselijk die beesten kwam ie ook nog dichtbij met dat
rot ding een Cobra!!!!!
na ja ik stond dus buiten te trillen nooit meer ............!!!!!!
gister avond zijn we dus naar Ko Samui gevlogen duurde maar een uurtje.
we hebben in een heel leuk hutje geslapen echt z'on andere wereld hier ,super!!!
vandaag hebben we heerlijk in de zon gezeten op z'on echt bounty eiland (ja sorry) mensen!!
nu zijn we in een gezellig plaatsje we gaan lekker uit eten.
nou jullie horen snel weer van ons !!!
liefs kus pas en mir
06 December 2004 - 12:45
Mir En Pas:
hopelijk is bij iedereen de sint langs geweest !!!
hahaaha hier komt ie later nog ,hier zijn wel al veel leuke pieten!!! hahgahaha
kussie p & m x -
06 December 2004 - 16:43
Yuri, Linda En Jessie:
Hoi reizigers,
Hoe is het met jullie?
Wat spannend dat met die Cobra... heel eng.
Een wat onwijs gaaf zo´n bounty eiland. Ben wel een beetje jalours op jullie hoor. Hier is het regenachtig en koud en de hele dag somber, ach ja vertel eens wat nieuws over Nederland...
Nou ja dit heeft ook wel wat hoor. Afgelopen zondag laat in de middag met Jes naar de dierentuin geweest. Het werd al een beetje donker en de beesten werden net gevoerd. Leuk hoor om te zien. Met opa en oma sinterklaas gevierd, was erg gezellig. Gesjoeld, cadeautjes uitgepakt en lekker gegeten.
Nou hasta luego en beun viaje
knuffels van ons -
06 December 2004 - 22:14
Eva:
Oo wat klinkt dat allemaal SUPER!! Stoer hoor, die poging met die cobra! ;) Ben benieuwd naar al jullie komende avonturen! En mir is het allemaal gelukt in die 'backpack rugzak'?! haha Heel veel plezier! Xx Eva -
06 December 2004 - 22:31
Lettie:
Hola jonnes
Wat heerlijk he op zo'n bountystrand, het is daar echt prachtig.
Leuk dat jullie ook bij de Golden Hut gaan internetten en zitten jullie ook bij dat resort.
Frank en Nellie zaten daar 10 min. met de brommert vandaan.
Toch is een brommertje ook leuk als ververmiddel hoor, hoewel die open pickups ook lachen zijn met die kerstverlichting ( toch een beetje kerst)
Wij gaan morgen weer naar Espana, op zoek naar droomhuizen.
Nou reisstelletje veel plezier en pas goed op jezelf!!
xxletxxtiexx -
07 December 2004 - 16:34
Amber En Floor:
hi lieverds wat klinkt t allemaal GOED en die foto's echt leuk kunnen we ook een beetje mee kijken wat jullie beleven! Zit nu met Floor achter de computer en wij wensen jullie nog heel veel plezier! Dikke kussen van ons -
08 December 2004 - 10:46
Amber:
Hi weet niet of jullie me smsie hebben gehad maar tis een jongen geworden! Thijs van mares en harry! Leuk he! Zo lief we zijn net geweest heel poppenklein! Nou geniet nog ff lekker daar dikke kus Amber -
08 December 2004 - 16:13
Opa En Oma:
Hoi Pascal en Mirjam
Jullie heben het heerlijk
naar jullie zin .Wij zaten even naar jullie berichten te kijken goed he .Heb je mjin SMS gehad..Toen wij die van jullie kregen heb ik er meteen een gestuurd.Groetjes van ons en dikke kus.Oma en Opa. -
09 December 2004 - 05:02
Pascalmirjam:
ja we hebben het berichtje ontvangen opa! We verblijven nu op koh pha ngan en gaan hier lekker uitrusten want we hebben al heel veel gedaan. Het is een eilandje vlak bij koh Samui, jullie horen snel weer iets van ons groetjes en liefs pascalmirjam -
09 December 2004 - 17:48
Martin Lettie:
Hallo Mir&Pas,
We konden jullie site vanmorgen niet vinden. Dus hebben we het op de hotmail van Mir geschreven.
Leuke foto,s hebben jullie al gemaakt!!!En opa je moet geen s.m.s sturen wantdat kost een heleboel geld voor die arme reizigers.We wachten met spanning op het vervolg van de reis!!
muchos besos Mart& Let.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
12 December 2004 - 12:27
Valeria:
hi hoest nou met jullie met mij hier gaat het wel lekker.is het mooi daar en doen jullie leuke dingen en goed zonnen he nou kus van valeria