Kerst op Phuket! - Reisverslag uit Phuket, Thailand van pascalmirjam - WaarBenJij.nu Kerst op Phuket! - Reisverslag uit Phuket, Thailand van pascalmirjam - WaarBenJij.nu

Kerst op Phuket!

Blijf op de hoogte en volg

24 December 2004 | Thailand, Phuket

Hallo allemaal, we hebben weer wat leuke verhalen dus hier komt het.
We hebben Ko Lanta verlaten voor het eilandje waar ze de film de Beach hebben opgenomen.Dit was heel erg mooi we hebben hier gesnorkeld en heerlijk gerelaxed in het zwembad. Na twee dagen zijn we verder gereisd naar Phuket.Het is hier erg druk veel mensen en veel hoeren(lopers) hahaha
vandaag is het eerste kerstdag dus we gaan gezellig uiteten. Het weer is hier opperbest het is hier ruim 30 graden in de schaduw dus dat zit wel goed. Vanuit Thailand wensen wij iedereen een prettige kerst en gelukkig nieuw jaar!

Pascal en Mirjam. xxx

• 24 December 2004 - 13:04

Amber:

Hi lieverds nou klinkt allemaal fijn en dat eiland is egt vet mooi (op de film dan...) Oh keb jullie ook zoveel te vertellen gtst houd maar niet op hahaha lekker genieten voor je t weet ist voorbij... Wij gaan vanavond kerstnacht vieren dus wordt helemaal leuk! ;) Dikke kussss van mij

• 25 December 2004 - 08:45

Opa.

• 25 December 2004 - 12:22

Jelle:

Pas en Mir,

Hoop dat jullie het onwijs tof hebben in Thailand. Wens jullie vanuit Nederland vette feestdagen toe.
    Kus,
    Jelle

• 26 December 2004 - 11:38

Ramon:

dag kinders, allererst prettige feestdagen .
    Ik wil niet bezorgelijk doen hoor maar jullie zitten toch niet waar die aardbeving is geweest hoop ik.
    Zal wel niet maak er nog wat moois van en we horen weer van jullie
    ramon en mas

• 26 December 2004 - 17:11

Lotte:

Hej lieve allebei! Hele fijne kerst natuurlijk als eerste! Maar we wilden eigenlijk even weten of alles ok met jullie is ivm de ernstige aardbevingen die er hebben plaatsgevonden! We hopen het! Laat snel weten! Liefs en kus van Lot en fam

• 27 December 2004 - 13:31

Amber:

Hi mensen even een klein berichtje Mirjam en Pascal zijn veilig thuis! Dikke kus Amber